Vertalingen

Zakelijke, financiële en juridische vertalingen

Vertalingen van Word Class … een klasse apart

 

U bent aan het juiste adres voor documenten die moeten worden vertaald van het Frans, Spaans of Nederlands naar het Engels. Enkele redenen:

• Lid van het Chartered Institute of Linguists, een organisatie in het Verenigd Koninkrijk voor professionele linguïsten (vertalers en tolken).

• Engels als moedertaal.

• Interne werkervaring als enige Engelse vertaler voor de financiële toezichthouder in Brussel, waarbij vertalingen worden geleverd van het Nederlands en het Frans naar het Engels voor een groot aantal lezers (waaronder EU- en internationale overheden, advocaten, afnemers van financiële diensten, pensioenfondsen, andere financiële toezichthouders, internationale financiële organisaties en commissies). Specifieke ervaring met het vertalen van financiële wetgeving, jaarrapporten, toespraken en complexe financiële teksten.

• Na te hebben gewoond in de landen waar alle gebruikte brontalen worden gesproken heb ik een uitstekend inzicht verkregen in de idiomatische uitdrukkingen en subtiliteiten van syntaxis die inherent is aan deze talen; iets wat normaal gesproken niet wordt opgepikt door taalstudenten met een puur academische achtergrond.

• Ervaring met werkzaamheden op een juridische afdeling als interne vertaler, het bijwonen van tweetalige juridische debriefings en het vertalen van juridische teksten over een groot aantal onderwerpen (waaronder wetgeving, vonnissen en contracten).

 

Vraag om een gratis vrijblijvende offerte